RAKO
euronorm bakken
bakken
opbergbakken
plastic bakken
kunststof bakken
kunstof bakken
plastic bakken met deksel
bak
zelf koekjes bakken
koekjes

Zoeken naar plastic bakken afsluitbaar

plastic bakken afsluitbaar
Opbergdoos met vakjes kopen Opbergdozen.nl.
Je kan de bakken weglaten om de vakken groter te maken. Bijvoorbeeld als je onderdelen wilt bewaren die iets groter zijn, dan de vakken. Je hebt zo de vrijheid om zelf te bepalen welke gereedschappen je in de doos wilt bewaren. Het enige nadeel is dat de prijs van een opbergdoos met flexibele vakken hoger ligt. Het voordeel is dat je niet meerdere opbergdozen met vakjes hoeft aan te schaffen om alles op te bergen. Uiteindelijk ben je voordeliger uit als je de spullen voor één project bij elkaar wilt bewaren in één opbergdoos met vakjes. Je kan de opbergdoos met vakjes helemaal naar wens indelen door zelf een verdeling met de vakken te maken, dus ook meerdere dezelfde dozen met elk een afzonderlijke indeling kopen. Welk materiaal kan je het beste kiezen? Je hebt een opbergdoos met vakjes gemaakt uit aluminium of kunststof. In onze shop wordt er vaak gekozen voor een plastic opbergdoos met vakjes.
Opslagbakken AUER Packaging.
Geen vrachtkosten vanaf DKK 2.22054., De opslagbak van AUER Packaging is een bijzonder veelzijdig opslagmiddel. Hij kan door zijn licht conische vorm in lege toestand in elkaar of in combinatie met een deksel of stapelbeugel gestapeld worden om plaats te besparen.
ENGELS Kunststof bakken.
Kenmerkend voor Engels plastic bakken is het hoge draagvermogen en de stapelbare belasting van de kunststof bakken. Alle plastic bakken zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in de vrachtwagen. Door de gestandariseerde buitenmaten van de euronorm bakken stapelen ze efficiënt op pallets, rekken en andere euronorm bakken en realiseren zo de meest efficiënte wijze van transport en opslag.
Kruizinga.nl Uw totaalleverancier voor Opslag en Transportmiddelen.
L: 235, B: 145, H: 125 mm. 10% Stapelbak kunststof, Stapelbaar alle wanden gesloten Artikelcode 38-NG43-12-S. L: 400, B: 300, H: 120 mm. Stapelbak kunststof, Met grijpopening 1 korte zijde open Artikelcode 38-STF43-17-S. L: 400, B: 300, H: 170 mm.
Kunststof opbergbox kopen? Vind hier online opbergboxen!
catentry_id" 3074457345616695037, buyable" true, productId" 3074457345616695036, Attributes" ItemImage" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/70401405.jpg, ItemImage467" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/70401405.jpg, ItemThumbnailImage" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/70401405.jpg." Opbergbox 70 liter 38x39x59 cm. Opbergbox 70 liter is een grote plastic opbergbox met een afmeting van 38x39x59 cm. Deze opbergbox is transparant dus je ziet precies wat je waar hebt opgeborgen.
Disselbak voor de aanhanger kopen Trailerplus.nl.
Opbergist voor brandblusser Kalundborg plastic 9/12 kg. In de winkelwagen. Levertijd 1-5 werkdagen Wordt gratis nagezonden. Opbergbox kunststof Daken 500400350. Informeer voor beschikbaarheid. Disselkist kunststof Alko 515225272. Informeer voor beschikbaarheid. Disselbox kunststof zwart afsluitbaar. Informeer voor beschikbaarheid. Disselbak kunststof Daken afsluitbaar 500300350.
Magazijnbakken Zamro.
Zamro.nl maakt gebruik van cookies. Werkplaats, Kantoor en Magazijn. Berg al je spullen overzichtelijk op met magazijnbakken. Zoek je een afsluitbare of een transparante variant? Een stapelbare bak of een schuifbak? Hier vind je bakken in verschillende formaten en materialen.
Waterdichte multifunctionele kunststofbox Rajapack.
Geleverd in 24u. Berg in deze plastic boxen alles op, van groot tot klein, van licht tot zwaar. Hermetisch afsluitbaar en transparant. Stapelbaar en met ergonomische handgrepen. Al onze prijzen. Dit product is beschikbaar in 15 referenties. l Sorteer oplopend.
Plastic container Kliko.
De container is speciaal ontwikkeld voor de inzameling van plastic en kunststof verpakkingen. De plastic container is qua afmeting afgestemd op de plastic zak die u van de gemeente toegestuurd krijgt. Zoals op de afbeelding te zien is, beschikt de plastic container over een afsluitbaar deksel.

Contacteer ons