RAKO
euronorm bakken
bakken
opbergbakken
plastic bakken
kunststof bakken
kunstof bakken
plastic bakken met deksel
bak
zelf koekjes bakken
koekjes

Resultaten voor plastic bak op maat

plastic bak op maat
Speciale afmeting, Kunststof bakken afwijkende maat Norah.nl.
Dit begrijpen wij maar al te goed, vandaar bieden wij de mogelijkheid om uw kunststof transport en opslagbakken of pallets in uw huiskleur te leveren, echter is dit wel afhankelijk van het aantal en de uitvoering. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden, wij bieden u graag een individuele offerte op maat aan.
Stapelbakken van kunststof online te koop bij Hulkenberg hulkenbergshop.nl.
Op onze website www.hulkenberg.nl presenteren we daarnaast ons assortiment stapelbakken in afwijkende afmetingen en kunststof bakken op maat. Je kunt een kunststof bak precies op de vereiste toepassing afstemmen; bijvoorbeeld met grijpopening, met deksel, met gladde bodem, met versterkte bodem en met open of gesloten handgrepen.
Kunststof bakken Polyshop.nl.
Alle weergegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze weergave van Polyshop.nl mag worden vermenigvuldigd, gekopieerd, overgenomen gewijzigd of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. 2002 2014 Polyshop.nl een onderdeel van Kesta KvK: 35029380 BTW-nr: NL1889.06.393.B01 Sitemap RSS.
Grijze Opslagbakken.
De recycling van plastic is een relatief eenvoudig en duurzaam proces, wat resulteert in een beter milieu en een voordelige kostprijs. Met recycle plastic wordt een sterkte bereikt van 85% ten opzichte van een nieuwe plastic bak. De praktijkervaring wijst uit dat dit meer dan voldoende is voor de meeste toepassingen. Het enige nadeel ervan: dat het niet ingezet mag worden in open contact met levens middelen. Alle opties uit de RAKO serie zoals deksels, sloten, hand grepen, scharnierverstevi gingen, etc. passen ook op onze ECO-RAKO serie.
DSPlastics KUNSTSTOF BAKKEN OP MAAT.
De binnenbak van een plantenbak of bloembak wordt volledig op maat gemaakt in functie van de afwerking; bekleed met hout, tegels., Terug naar MAATWERK LASCONSTRUCTIES IN POLYETHEEN. DS PLASTICS, gevestigd te Lokeren, is sinds jaren een gevestigde waarde in het rotatiegieten.
Kunststof bakken Productcategorieƫn magazijnstellingen.
U heeft vast weleens dat u in een bak met schroeven niet de goed maat kunt vinden of dat onderdelen door elkaar liggen. Als u alle schroeven of onderdelen in een eigen bak stopt, bespaart u tijd en dus geld. Als u een garage bedrijf of klusbedrijf heeft, werkt het natuurlijke veel makkelijker: want u ziet alles in een oogopslag. Alle 76 resultaten. Sorteer op populariteit.
Kunststof bakken op maat iedere kunststof bak op maat gemaakt Kunststof Lastechniek Verbakel.
Dat is wel wat anders dan een standaard plastic bak. Onze bakken worden op maat gelast uit polyethyleen of polypropyleen. Zoekt u speciale afmetingen van kunststofbakken of uitvoeringen die precies voldoen aan uw toepassing? Dan maken wij die kunststof bakken precies op maat naar uw wensen.
Transportbak, magazijnbak of stapelbak kiezen Hoe kies je?
Terug naar het blogoverzicht. Transportbak, magazijnbak of stapelbak Hoe kies je de beste bak? Kies en koopwijzers. Bakken zijn er in verschillende soorten en maten, hieronder wordt besproken welke dat zijn en waar je op moet letten bij het kiezen, kopen en gebruiken.
Bakjes van acrylaat PyraSied Xtreme Acrylic.
Bakjes van acrylaat. PyraSied maakt acrylaat of andere kunststof bakjes op maat. Of het nu seriematig is of per stuk. Wat vast staat, is dat onze acrylaat bakjes altijd luchtbelvrij en zonder zichtbare lijmrand worden gemaakt. Wij hebben ervaring in grote series acrylaat of andere kunststof bakjes, maar wij maken met hetzelfde gemak een enkele acrylaat bak, groot of klein.

Contacteer ons