RAKO
euronorm bakken
bakken
opbergbakken
plastic bakken
kunststof bakken
kunstof bakken
plastic bakken met deksel
bak
zelf koekjes bakken
koekjes

Meer resultaten voor rechthoekige plastic bak

rechthoekige plastic bak
fotolijsten voor je mooiste foto's' HEMA.
Show je gedroogde bladeren of bloemen in deze rechthoekige fotolijst met een goudkleurige metalen rand. De lijst is geschikt voor een foto van 20 bij 30 cm en makkelijk te bevestigen door het metalen koord aan de bovenkant. Gebruik voor het drogen de speciale bladpers artikelnummer 6010.0091 die HEMA ook verkoopt.
Bakken kunststof rechthoekig/vierkant.
Ze zijn er in het wit, zwart of transparant, kunststof of foam, met een, twee, drie en soms nog meer vakken, en met vaste of los verkrijgbare deksel. Zorg dat je weet wat je zoekt, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Bak, PP, 3-vaks, 1150cc, 227x177x45mm, zwart.
Kunststof vijverbakken.
Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat.
Manden en dozen Bekijk onze opbergboxen en rieten manden op JYSK.nl.
Of je nu op zoek bent naar kleurrijke plastic boxen voor de kinderkamer, moderne rieten manden voor de woonkamer of een mooie opbergbox voor onder het bed, bij JYSK vind je gegarandeerd een oplossing die aansluit bij jouw behoeften en smaak.
GAMMA Emmer speciekuip Cementkuip, bouwemmer.
Een specikuip of speciebak is een stevige bak met een flinke inhoud waarin je de specie kunt mengen voor uw metselklus. Bekijk ook ons Stappenplan Metselen. Een rechthoekige speciekuip is niet alleen handig om specie in aan te maken, je kunt deze ook gebruiken voor jouw tuinierklus om er aarde, zand of planten in te doen. De GAMMA bouwemmer is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken voor het afvoeren van bouwafval, maar ook voor het vervoeren van zand, aarde of water. Klaar met klussen? Dan moet er schoongemaakt worden. Bij GAMMA vind je plastic emmers in verschillende maten voor een sopje.
Plastic bakje rechthoekig 1200 ml. Transparant met deksel Pack Store.
Of bel tijdens onze kantooruren 0412 69 63 76. Dit plastic bakje met een inhoud van 1200 ml. heeft een rechthoekige vorm en is transparant waardoor uw producten goed zichtbaar zijn. Het bakje heeft een afmeting lxbxh van 192x128x73 mm.
Kunststof bak 600 liter Alpac.
De mogelijkheden weten voor een kunststof bak van 600 liter? Of bent u op zoek naar een andersoortige maatwerkoplossing? Aarzel dan niet en bel naar 31 0570-627860. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van antwoord op iedere vraag. Palletbakken Kunststof box Plastic bakken groot Kunststof krat Kunststof kratten op maat.
Kunststof Bakje: Overzicht Kunststof Bakjes.
Door het grote aantal kan deze pagina misschien wat traag laden. Ons breed assortiment plastic bakjes is namelijk eindeloos: diverse vormen bakjes, materialen en toepassingen. Onderstaand kunt u een keuze maken voor een plastic bakje. Komt u er niet uit?
Bakvormen bekleden Video Allerhande Albert Heijn.
Een langwerpig rechthoekig cakeblik bekleed je door twee papieren stroken op maat te knippen en kruislings over elkaar heen in een ingevette cakevorm te leggen. Laat de randen iets uitsteken boven het blik, zodat je de cake er makkelijk uit kunt halen.

Contacteer ons