RAKO
euronorm bakken
bakken
opbergbakken
plastic bakken
kunststof bakken
kunstof bakken
plastic bakken met deksel
bak
zelf koekjes bakken
koekjes

Resultaten voor stapelbare bakken

stapelbare bakken
Stapelbare bakken uit de Silverline serie: ontdek de voordelen!
Stapelbare bakken uit de Silverline serie. Silverline stapelbakken zijn sterk en bij uitstek geschikt voor gebruik in geautomatiseerde magazijnsystemen. Wat is de Silverline serie? De Silverline serie is een serie kunststof euronorm stapelbare bakken die sterker zijn dan universele stapelbakken.
Stapelbare bakken Schoeller Allibert.
Ook zijn de bakken stapelbaar, waardoor u nog beter uw opslagruimte en vervoer kunt gebruiken. Alle materialen zijn recyclebaar, gemaakt voor hergebruik en nemen zo min mogelijk plek in als ze niet gebruikt worden. De stapelbare containers of stapelbare kisten zijn gemaakt van plastic en kunnen zo langdurig gebruik weerstaan.
Basicline stapelbare bakken: handzaam, duurzaam en stevig.
Basicline stapelbakken zijn onmisbaar in het magazijn. Deze universele stapelbakken zijn geschikt voor nagenoeg iedere toepassing en brengen orde en overzicht in elk magazijn. Wat is de Basicline serie. De Basicline serie betreft een zeer complete serie euronorm kunststof stapelbare bakken.
Eurocontainers / stapelbare bakken Opslagsystemen met ongekende mogelijkheden De Vos Trading BV.
De Vos Trading BV. Eurocontainers / stapelbare bakken Marc 2016-03-23T1507520000.: Eurocontainers / stapelbare bakken. De Vos Trading B.V. heeft een zeer breed scala aan eurocontainers /stapelbare containers in diverse afmetingen. Door de grote verscheidenheid aan afmetingen en uitvoeringen zijn de containers breed inzetbaar.
Stapelbare bakken De Jong Verpakking.
Elk jaar maken we enkele honderden miljoenen stuks van die stapelbare bakken en trays en wij beleveren daarmee vele honderden klanten in het binnen en buitenland! U kunt kiezen uit een standaard massief of golfkarton stapelbare bakken of uit maatwerk massief of golfkarton stapelbare bakken, onbedrukt of bedrukt.
Stapelbare kratten en bakken Kunststof kratten en bakken.
Kunststof kratten en bakken. Stapelbare kratten en bakken. Stapelbare kratten en bakken. Rako Euronorm transportbakken Engels Rako. Rako is het meest complete Euronorm transportbakkensysteem van Europa met bodemmaten van 200 x 150 mm tot 800 x 600 mm. Originele kip krat Mondipal.
Stapelbare bakken 600x400 Brievenbakjes kopen? BESLIST.nl Lage prijs, ruime keus.
Altijd de beste deal. Helaas hebben wij niets gevonden voor" Stapelbare bakken 600x400." Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Earth Series Stapelbare brievenbakje zwart 10x. Earth Series Stapelbare brievenbakje zwart100% gerecycled en 100% te recyclen Minimale verpakking Stevige, stapelbare brievenbakje Te combineren met Earth series opbergbakje Kleur zwartDe prijs betreft 10 stuks.
Stapelbare industrile bak van 600 mm met 32 tot 60 l Manutan.
Op of in elkaar te stapelen door een eenvoudige draaiing dankzij de asymmetrische structuur. Een plaatswinst bij opberging van 65%. Platte bodem voor compatibiliteit met automatische banden. Stapelbare bak voor voedingsmiddelen. Vergeet niet een deksel te bestellen. Stapelbare bak Tellus industrieel.
Stapelbare bakken van hoge kwaliteit Schoeller Allibert Schoeller Allibert BENELUX.
Hierdoor zijn de containers geschikt voor goederenverkeer in internationale import en export en passen de kunststofbakken in geautomatiseerde logistieke systemen, zoals bijvoorbeeld de auto-industrie. Met stapelbare bakken van Schoeller Allibert slaat u uw goederen op een overzichtelijke en veilige manier op.

Contacteer ons