RAKO
euronorm bakken
bakken
opbergbakken
plastic bakken
kunststof bakken
kunstof bakken
plastic bakken met deksel
bak
zelf koekjes bakken
koekjes

Resultaten voor rako koffer

rako koffer
Rako koffers Alertshop.nl.
de RAKO koffer kan bedrukt worden met uw logo of tekst op aanvraag. de RAKO koffer kan voorzien worden van een maatwerk interieur op aanvraag. Voor meer informatie kunt u te alle tijde contact met ons opnemen per e-mail info@alertshop.nl of telefoon 0493-312386.
RAKO Kunststoffbehälter.
Die Eigenmarke E-Line RAKO Koffer und Kiste von Engels sind gebaut mit Teilen der Standard E-Line foodgrade RAKO Reihe. Die Behälter werden ausgestattet mit einem starken und abschließbaren Scharnierdeckel und starken Koffergriffen. Ein sehr solider Koffer ist das Resultat. E-Line foodgrade RAKO Zubehör.
Rako Koffer gemakkelijk en snel bestellen Manutan.
Rako Koffer bestaande uit een stapelbare Euronorm bak-bak, een deksel met scharnier en een handgreep aan de voorzijde van de koffer, op een grote zijde. Bovendien beschikken bepaalde koffers over twee etikethouders aan twee zijden, een grote en een kleine 35-3212-0, 35-4312-0, 35-4324-0, 35-6407-0, 35-6412-0, 35-6424-0.
Grijze Opslagbakken.
De praktijkervaring wijst uit dat dit meer dan voldoende is voor de meeste toepassingen. Het enige nadeel ervan: dat het niet ingezet mag worden in open contact met levens middelen. Alle opties uit de RAKO serie zoals deksels, sloten, hand grepen, scharnierverstevi gingen, etc.
Kunststofkisten online kopen bij Utz Utz Onlineshop Nederland.
Op deze RAKO wordt een scharnierdeksel met kliksluitingen bevestigd. Bovendien kan de kunststofbox met een slot worden afgesloten en op verzoek zelfs met een sluitsysteem met meerdere sleutels. Voor het dragen van de koffer wordt er een handgreep bevestigd aan één lengtekant of twee handgrepen aan beide korte kanten.
Rako koffers en bakken Archieven Transportainer Bedrijfswageninrichting.
Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Rako koffer 6 liter. Rako koffer 10 liter. Rako koffer 15 liter. Rako koffer 20 liter. Rako koffer 25 liter. Rako vakverdeling 10 vakken. Rako vakverdeling 14 vakken.
Koop magazijn goedkoop online bij Alles Voor Je Logistiek.
Wij beschikken over een r uim assortiment benodigdheden voor in je magazijn. We leveren een uitgebreid assortiment aan materialen, artikelen en hulpmiddelen voor prettig, ergonomisch, verantwoord en veilig werken in je magazijn. Maak het magazijn geordend, voorkom aanrijdingen met robuuste aanrijdbeveiliging.
Kunststof RAKO koffer 400x300x235 mm, met koffergreep en afsluitbaar.
Kunststof koffer 400x300x235 mm, 20 liter met koffergreep. Schrijf een beoordeling. Kunststof Rako koffer met afmetingen 400x300x235 mm met een inhoud van 20 liter. Grijze krat voorzien van scharnierend donkergrijs deksel met snapsluiting en een koffer greep op 1 lange zijde.
Rako Koffer.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en op voorraad volgende werkdag in huis. Snel en veilig online bestellen. Advies van specialisten. Grijze stapelbare koffer volgens Euronorm voorzien van donkergrijs scharnierdeksel met snapsluitingen, scharnierverstevigingen en versterkte koffergreep op twee korte zijden.

Contacteer ons